1 Nisan 2015 Çarşamba

İlk Nokta İndirimi ve Sahaf Alışverişi


Mart başı kitap alışverişi yaptım ^_^
Bir tanesini İlk Nokta'dan, diğerini ise Nadir Kitap'tan. 
Kitap alışverişi yapmak gibisi yok :)
Artık iş yoğunluğum normal bir tempoya indiğine göre okumak da çok keyifli olacak.

İlk olarak İlk Nokta Alışverişim:


Yabancı Yayınları kitaplarında 9.90TL kampanyası varken istediğim kitapları alayım dedim. Senin İçin Çırılçıplak'ın devam kitabı. Onun dışında elimde olmayan ve merak ettiğim kitapları aldım. Işıl Parlakyıldız'ı çok uzun zamandır takip ediyorum,  Köle'yi ise Sokak Kitapları zamanından beri almak istiyordum. Kısmet şimdiyeymiş. Köle, Okuoku'dan bu arada. 


Gelelim Nadir Kitap alışverişine: 


YASAL UYARI: Nadir Kitap alışverişi tamamen Doktor Kim  ve Gizli Silah kitabı için yapılmıştır. *_*
Remzi Kitabevi'nin 1975 yılında bastığı Doktor Kim serisini dizdiğimi Şu, Şu ve Şu yazımdan biliyorsunuzdur. 6 kitaplık serinin 3 kitabı elimde One Better Day sayesinde :* vardı. Bu kitabı da görünce hemen sepete attım. Ardından kargo ücretini ödememek için sepete birkaç tane daha kitap ekleyeyim derken ipin ucunu kaçırmışım. o.O  Ondan bahsetmeden önce bu kitabın ciltli olmasına çok şaşırdım :O Artık elimde serinin 4 kitabı mevcut *_* Kaldı 3 ve 4 nolu kitaplar. 

Onun dışında aldıklarıma geleyim. 



Eski basım romans ve polisiyelere bayılıyorum. Ben de böyleyim işte. Hele de ciltli olursa *_* Aşıklar ve Kumarbazların harika bir kapağı var 3:) Konusu da güzel. Ken Follett iyidir iyi. Bir Katedralin Öyküsü var elimde, onun da 2.sini almak istiyorum. Amber'i alma nedenim ise Pudra Tozu'nun sevgili anneciğidir. Geçen seneki İzmir Fuarı'nda misafirleriyken bana önerdiği birkaç kitaptan biriydi. Aldım tabi ki ^_^ 
Hiç Shell Scott polisiyesi okudunuz mu bilmiyorum. Ama görmüşken almadan olmazdı *_* 
Aslında bunlar dışında birkaç kitap daha aldım. 



Metot Üzerine Konuşma benim liseden beri okumak istediğim bir kitaptı. Görünce nasıl sevindim. Hemen sepete attım.
Daha önce bahsettim mi bilmiyorum. Ahmet Altan'la aram pek iyi değildir. Ancak Kristal Deniz Altı çok değerli bir büyüğümün önerisi olduğu için satın almıştım ama bu kitabı kuzenime verdiğim Kitap Sihirbazı alışverişinde almıştım. Freud'u da öyle. Sahte Anı Sendromu çok ilgimi çeken bir şey. Zamanında meslek icabı bayağı içine girdiğim bir konuydu. Kitap halini görünce çok cazip geldi. Onu da aldım. 

İşte böyle canlar. 
Kitap alışverişleri gerçekten terapi gibi geliyor ^_^
Sevgiler :*



 
Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

2 yorum:

  1. Gözlerindeki Canavar'ı çok merak ediyorum, kitap hakkında herkes farklı bir şeyler diyor. Yorumun için şimdiden kamp kurdum bekliyorum. :3 Eski kitaplar nasıl da şekerler öyle. <3 Hepsini keyifle oku. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyorum. Artık daha rahat olduğum için iş ve vakit konusunda kitaplara gömüleceğim *_* Gözlerindeki Canavar da ilk okuyacaklarımdan biri. ^^ Aşıklar ve Kumarbazların kapağı da çok hoş 3:) Çok teşekkür ederim :*

      Sil