11 Kasım 2013 Pazartesi

32. İstanbul Tüyap Kitap Fuarı


Klasik Tüyap fotoğrafımızla başlayayım. Her sene manzara değişmez ama bu foto yine de çekilir. :p Bu sene fuara 2 kere gittim, ilki Okuyan Kızlar Kulübü olaraktı, ikincisi ise fuarın son günü best friendim G ileydi. Geçen sene fuarda pek indirim olmadığından bahsetmiştim, bu sene geçen seneye göre biraz daha iyiydi. Ancak ilk gittiğimizde katılımcı sayısı beni şok edecek derecede azdı, çok ama çok tenhaydı. İkinci gidişimiz hem hafta sonu, hem de fuarın son gününe denk geldiği için çok kalabalıktı. 

Elimde okunacak uçuk sayıda kitap olduğundan fuardan pek kitap almayı planlamıyordum açıkçası, yine listemin dışına çıktım, hiç şaşırmadı eminim beni tanıyanlar :p 

Bakalım neler almışım :) 


Kitaplarım ise böyle, tek tek saymama gerek yok sanırım. Kesinlikle okumak istediklerimi almaya çalıştım. 

Bu sene G ile sahaf reyonlarına da uğradık :) Bu resmi sırf  bana bakan Medikal Psikoloji kitabı için çektim :p 


Dolunayda Aşk kitabını 5tl ye sahaf kısmından aldım :) 

Bu sene abartmadan alışveriş yaptığım çok keyifli bir fuar oldu. 

Herkese bol kitaplı günler :)  -Evet bu sözü blog ikizimden çaldım :/ - 

Kitap Fuarları Yazıları:


Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

4 yorum:

  1. Kökeeeen. <3 Ben de aldım ama araya bir sürü kitap girdi hala başlayamadım. 5 tl'ye Nora Roberts bulman harika olmuş, Epsilon çok pahalıydı bence. Hepsi de harika duruyor iyi okumalar şimdiden. :))

    YanıtlaSil
  2. Seriyi arka arkaya okuyacağım, benim de seriye devam etme fırsatım olmadı, Luuuxxx *_* Denk gelmişken Nora'yı almalıyım dedim, çok temizdi, hiç 2. el gibi değildi :) Epsilondan hiçbir şey almamışım bu sefer :p Teşekkür ederim, senin fuar yazını okumalıyım *_*

    YanıtlaSil
  3. Belki benim de şehrime bir kitap fuarı gelir bir güzel olurr....Kitapları görünce deli gibi okumak istedim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ki gelir ya da siz her sene fuar olan bir şehre gidip ziyaret edebilme imkanı bulursunuz. Karlı bir alışveriş imkanı olmasa da atmosferi tatmak hoş oluyor :)

      Sil