18 Eylül 2014 Perşembe

Baştan Çıkarma Seansları - Gina L. Maxwell (Fighting For Love #1)


Kitap Adı: Baştan Çıkarma Seansları
Yazar: Gina L. Maxwell
Orijinal Adı: Seducing Cinderella
Çeviri: Şebnem Özcan
Yayınevi: Novella Yayınları
 Sayfa Sayısı: 272
Basım: 2014
Seri: Fighting For Love #1 
Seri Sıralaması
#1 Baştan Çıkarma Seansları / Seducing Cinderella (Lucie&Reid)
 #2 Rules of Entanglement (Vanessa&Jackson)
#3 Figting For Irısh (Kat&Aiden)
#4 Sweet Victory (Xander&?)


Bir erkeğin bu kadar farklı şeyler içinde barındırması nasıl mümkün olabiliyordu? Dövüşçü, imaj yenileme uzmanı, kişisel baştan çıkarma uzmanı, sanatçı ve şimdi de şair. Bir kadının, bunun gibi bir kombinasyon karşısında hiç şansı yoktu...


MMA dövüşçüsü Reid omzundan sakatlandığında ve kemeri tehlikeye girdiğinde kemerini geri almak için çok az vakti kalmıştır. Geldiği Fizik Tedavi doktoru ise çocukluk arkadaşının kız kardeşi Lucie çıkar. Reid, Lucie'den onu en kısa zamanda maça çıkabilecek duruma getirmesini ister, bu çok zor bir istektir.
Lucie'nin ondan isteği ise çok daha zor olacaktır. Lucie'nin deli olduğu ama onu bir türlü görmeyen iş arkadaşı Dr. Stephen Mann'ı baştan çıkarmak! Reid bu konuda Lucie'yi eğitecektir. 

Baştan çıkarma seansları tehlikeli bir hal aldığında ikili nasıl kurtulacak?

---

Bir çırpıda biten inanılmaz keyifli bir hikaye. 
Lucie, çirkin değil ama dağınık, olduğu gibi bir kadın. Bir erkeği nasıl baştan çıkarabileceğini bilmiyor. Reid ise çekici, güçlü bir dövüşçü. O bir kadının bir erkeği nasıl baştan çıkaracağını çok iyi biliyor. 
Ve Reid'le ufak bir anlaşma yapıyorlar. 

Karakterleri çok sevdim. Reid'in dövüşçü imajının altındaki adamı, kızımızın olduğu gibi hallerini. Stephen'dan nefret ettim. -_- 

Kitap başladı ve aşırı derecede The Ugly Truth (Kadın Aklı Erkek Aklı)'u andırıyordu. Sonra kendine daha farklı bir yol çizdi. O filmi de çok severim laf aramızda ^^

Novella tadında, yormayan, akıcı bir kitap.
Bazı yerlerde beklediğiniz kadar derine inilemiyor malesef bu yüzden çok beklentiye girmeden, kafanızı dağıtmak için okursanız çok zevk alırsınız. 

Devam kitabında Lucie'nin en yakın arkadaşı Vanessa'nın hikayesi bizlerle. Devamını merakla bekliyorum.

PUANIM: 

BONUS:

Kitap için tasarlanan kapaklar ise böyle. Ben orijinal kapaklara bayıldım, seri bilgisinden sonra eklediğim resimde görebilirsiniz. 


Orijinal kapağın çekim süreci ise böyle... 3:)

Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder