13 Eylül 2015 Pazar

Aşka Tutunan Kalpler - Marie Force (The McCarthys of Gansett Island #4)


Kitap Adı: Aşka Tutunan Kalpler
Yazar: Marie Force 
Orijinal Adı: Falling For Love
Çeviri: Nilgün Birgül
Yayınevi: Novella Yayınları
 Sayfa Sayısı: 336
Basım: 
Seri: The McCarthys of Gansett Island #4

Serinin Diğer Kitapları :
#5 Hoping for Love (Evan&Grace)
#6 Season for Love (Laura&Owen)
#7 Longing For Love (Tiffany&Blaine )
#8 Waiting For Love (Adam&Abby)
#9 Time For Love(David&Daisy)
#10 Meant For Love(Jenny&Alex)
#10,5 Chance for Love (Jared&Elizabeth)
#11 Gansett After Dark
#12 Kisses After Dark (Shane&Katie)
#13 Love After Dark (Paul&Hope)



Marie Force günümüz aşk türünde severek okuduğum yazarlardan biri. Yarattığı adayı, oradaki insan ilişkilerini, candan ve yardımsever tavırlarını, neşelerini çok seviyorum. 

McCarthy ailesinin iki numaralı çocuğu, ünlü senarist Grant'in kitabı merak ettiğim kitaplardan biriydi. Beklentilerimi de karşıladı. ^^ Diğeri ise Evan'ın kitabı ki o da sıradaki kitap. Bu kitaptan sonra dört numaralı McCarthy, Adam'ı ve Maddie'nin kızkardeşi Tiffany'nin hikayelerini de çok merak ettim. :) Oldukça heyecanlı olacak gibi görünüyor.

Gelelim Grant'e.
Aslında Grant'in hikayesinin temelleri üçüncü kitapta atılmıştı bile. Bu kitap ise olayların en can alıcı yerinden başladı. Ve ben hemen anlatmaya başlıyorum. 
Grant yıllardır adada bir dükkân işleten Abby ile birliktedir. Senarist olan Grant sürekli oradan oraya bir hayat sürdürmektedir ve Abby'i de yanında sürüklemektedir. Abby bu durumdan hiç memnun değildir. Grant ise onun bu durumunu hiç ciddiye almamaktadır. Gerçi Abby onu terk edip adaya döndüğünde bile terk edildiğini anlayamamıştır. Ona göre işlerini bitip adaya döndüğünde Abby hâlâ onu bekliyor olacaktır. Ancak Abby bu ilişkiyi gerçekten bitirmiştir. Artık kasabanın doktoru Cal ile birliktedir. 


Grant ise Abby'e bir türlü rahat vermez. En sonunda ailesinin marinasındaki restoranda çalışan Stephanie'yi kullanarak Abby'i kıskandırmaya karar verir. Bu kitap da Grant'in bu kıskandırma planını uyguladığı Janey'nin düğünüyle başlıyor. Düğündeki sarhoşluğun etkisiyle o gece Grant'le Stephanie birlikte olurlar. Grant bir yandan Abby'i geri kazanmak isterken diğer yandan ellerini Stephanie'nin üzerinden çekemiyordur. Ayrıca genç kadını Gansett Adası'na getiren çok büyük de bir derdi vardır. Grant ise bir türlü yeni senaryolar yazamadığı için mesleği tehlikededir. 
Grant eski aşkının peşinden mi gidecektir yoksa içinde yeni filizlenen duyguları anlamaya mı çalışacaktır? 
Bu kitapta çoğu karakterle de de yeniden bir araya geldik. Önceki çiftlerimiz Mac&Maddie, Joe&Janey, Luke&Sydney ve temelleri atılan yeni ilişkiler... 
Marie Force kitaplarını seviyorum. 
Gansett Adası yaşamaya ve insanları mutlu sonlarına ulaştırmaya devam ediyor. 
Sırada ise bekâr kalmaya karar vermişler kulübünün baş üyesi Evan var. ^_^

Sevgiler :*

Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

4 yorum:

  1. Güzel bir seri ancak devamı hala gelmedi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında oldukça düzenli çıkan bir seriydi ama 4-5 arası bir aksama oldu maalesef. 5. kitabın ekim sonu çıkacağı duyuruldu bu ara. Ve katılıyorum güzel bir seri ^_^

      Sil
    2. Ben 8 kitap seri okudum çok beğendim ama 8 kitap daha var Türkçe çevirmek yok galiba toplam 16seri devamı istiyorum ne yazikki çevirmek yok cevirseydi çok iyi olurdu

      Sil
  2. @UnKnown Benim de çok sevdiğim bir seri ancak maalesef yayınevi zaten en başta 8 kitabın telifini almıştı. Devam ederler mi ya da başka bir yayınevi alır mı devam kitaplarını bilemiyorum. :/

    YanıtlaSil