2 Mart 2014 Pazar

İstanbul CNR Kitap Fuarı 2014 ^^


Fuarları ayrı bir seviyorum. Hele de sevdiğim insanlarla katılınca bambaşka oluyor. 

1-9 Martarihleri arasında sürecek fuara ilk günden katıldık. Ben, Kitap Tutkusu ve Pudra Tozu :) 
Pudra, evi fuar merkezine yakın olan blog ikizimde kaldı. :)

Dün sabah erkenden  buluştuk. Tamam, Tüyap'a uzak diyoruz da ona göre nispeten daha yakın olan CNR bana Tüyap'ı arattı çünkü Tüyap'a giderken toplu taşımadan inip direk fuar alanına geçiyor ve karşınızdaki kapıdan hemencecik giriyorsunuz. CNR da ise bir sürü kapı var, her yerden girip çıkamıyor sürekli dolanıyorsunuz çünkü aynı anda ayakkabı fuarı vs gibi bir çok fuar var.

Derdimi döktükten sonra fuara geçelim. 
Bir çok sevilen yayıncı oradaydı. Ben son zamanlarda çok alışveriş yaptığım için bu kez listemi İzmir Fuarı'na saklıyorum ^^  Tabi, Pudra son anda davetini geri çekmezse -_-


Ben çok ama çok uzaklardan geldiğim için kızlar bana kahvaltı için atıştırmalık bir şeyler almışlar. Nasıl duygulandım, çok tatlılar ^_^


Öğle yemeği için ise seçeneğimiz yoktu :(

Ve Stantlar...


Son zamanlarda yüklü bir Pegasus alışverişi yaptığım için şu an için alacağım Pegasus yoktu. Stant resmi olarak Aşk tüm Zamanların İçinden Geçer serisini görünce çekmeden duramadım.  



Pudra'nın bayıldığı, her gördüğü yerde bağrına bastığı bu ikizler serisini ikizimle okuyacağız ^^  Evet, hitap ettiği yaş daha küçük ama olsun bayıldık :)

Bu arada Elizabeth Hoyt'un serisinin 3,5 nolu kitabı çıkmış, taze gelmişti. (Kitap sıralamasını ikizim söyledi -_- )
İkizcan hemen aldı ama benim eksik kitaplarım var daha sonraya inşallah.


En çok alışveriş yaptığım stant ise Altın Bilek Yayınları'nın Standıydı çünkü sadece Altın Bilek değil, Arunas, Arkadya, Koridor yayınlarının da öne çıkan kitapları, üstelik %40 indirimle bulunmaktaydı. Üstelik Elf Yayınları'ndan çıkan Sana Kapıldım 12.50 TL idi *_* Alıverdim!

Kuzey Güney de oradaydı ^_^ Standa çok yakışmış. 


Kitaplara ufak bir bakış... 



April Yayınları'nda ise şu an benim de zevkle kitabını okuduğum Alper Canıgüz'ün imza günü vardı. Malesef kitabım yanımda değildi. Çok üzülmüştüm ama kızlarla birlikte yeni kitaplara imza aldık, yazarla tanıştığıma da çok sevindim. 


Şu an elimde iki tane Cehennem Çiçeği oldu, birini blogda hediye etmeye karar verdim ^^


Favori stantın hangisi diye sorsalar  Pena Yayınları derim. Stant tasarımı, renkler çok güzeldi. Seri devamı, bir de yeni çıkan Seninle'yi aldım oradan ve ve ve bir kırmızı çantaları vardı *_* Ciddi düşünüyoruz kendisiyle :)



Kitaplar güzeldi ama çantalar da çok güzeldi... Bayıldım... 


O kadar anlattın, hani kitapların diyenler buradan buyurun lütfen :) 


Martı Yayınları Sherlock Holmes'un tüm hikayelerini tek kitapta basmış *_* Görür görmez oraya koştum ancak ben Martı Yayınları'ndan çıkan 5 kitaplık seriyi aldığım ve bu kitapta da ekstra bir şey olmadığı için bütçemi sarsamadım malesef :( Gerçi fiyatı harikaydı, 25 tl *_*


Elimde Sherlock Holmes'ün hikayeleri dışındaki 4 romanı da var aslında ancak farklı yayınevlerinden aldığım için boyut konusunda sıkıntı çekiyorum, sanki aile fotoğrafı çekinmek için bir ara gelmiş büyükanne, büyük baba, ebeveynler, çocuklar, torunlar gibi duruyorlardı. Bu nedenle ben de hazır 5tl  den bulmuşken ilk iki romanı aldım :)

Kitaplarım da böyle. Bitti mi? Bitmedi :D


İkizimin arkasında One Better Day'le dolaplar çevirirken, ikizim de benim arkamdan çeviriyormuş -_- 

İkizimin bana hediyeleri. 
4. aynı kupamız, zuzulu kupalar :)
Edirne'den aldığı bindallı giymiş Edirne Bebeği, annem bayıldı ^^
Sam Winchester çoraplarım :p Hahah, ikizim anlamamıştı. Çünkü o SPN izlemiyor -_-
Pandalı kupam <3 _ <3
Aslında bu kupayı ikizim bana almıştı ama daha kullanamadan eve getirdiğim an elem bir kaza sonucu kulpunu kaybetti, nasıl üzüldüm, evlat acısı gibiydi çünkü ay lav panda. 
Ve ikizim tekrar bulmuş almış ^^ ay lav ikizim.

Ve son hediye :D Yerim o hediyeyi ben!
Sherlock Holmes fanıyım ya, bazen isabetli  küçük çıkarımlar yapıp "Heheh, küçük Sherlock olcam ben!" diyorum. İkizim bana büyüteç almış :D Öldümm!
Üstündeki yazı beni benden aldı:
"Küçük Sherlockumuza :) Çözecek dolu entrika var -_- "

  
Böyle keyifli bir fuar geçti başımızdan. 
Ve yorgunluk sonu, akşam keyfi olarak Sana Kapıldım'a başladık bile ^^
İkizim ve Pudram bir arada, ben yaban ellerde. :p


Herkese keyifli günler diliyorum. :)



21 yorum:

  1. Sherlock holmes'lar bende de sıkıntı yaratıyor, kimisi cep boy kimisi normal derken karma karışık oldu :D
    Fuara gidemeyen biri olarak merak ettiğim bi' şey var aşk tüm zamanların içinden geçer serisinin fiyatı ne kadardı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de öyle. Hikayeleri Martı'dan dizmiştim, romanları da öyle yapmaya karar verdim :) Seri ise aklımda 50tl olarak kalmış :)

      Sil
  2. ahahhahahah süper bir yazı olmuş yaa :D gülmekten kırıldımm :D "Küçük Sherlockumuza :) Çözecek dolu entrika var -_- " sevdim bu sözü -_- :P Vee o geyikli çoraplar dikkatimden kaçmadı :D senden giyip aynı olan kitaplarınızla beraber poz verseydin :D Hepsini keyifle oku, giy, kullan canımm benim, öpüldün^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi hep yanımızda hissettik canım :) Hahah o not beni benden aldı zaten :D Sam Winchester çoraplarımız takımdı ama maalesef ben yatıya kalamadığım için fotoda yer alamadım :D Çok teşekkür ederim ^^ :*

      Sil
  3. Bu bloğa bitiyorum ya (kıskanıyorum bide tabi sizi azıcıık :)) bu yazıyı zevkle okudum. muh-te-şem . :) sizinle fuarda olmak tanışma şerefi vardı ya.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enemmmm nasıl sevindim ^^ Beni okuyup tanışmak isteyen birinin olduğuna ihtimal vermiyordum, çok sevindim :) İzmir fuarına ya da bir sonraki tüyap'a umarım :) -Şımardı :p -

      Sil
  4. Şımarın şımarın. :) fuarlara katılma ihtimalim yok malesef ama :/ sizin kadar okumasamda yinede oturup uzun uzun kitap muhabetti yapmak istediğim insanlardansınız yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaka bir yana gerçekten sevindim ^^ Kitap muhabbeti dedikten sonra... *_* Belki başka bir zaman tanışma fırsatı olur, ya da belki aslında tanışıyoruzdur :p

      Sil
  5. bakalım bu hafta bır yolunu bulup gidebilecek miyim?

    YanıtlaSil
  6. Ooo çok güzel ilk günden gitmişsin ablacım.^o^ İnşallah bu hafta ben de gideceğim, fuar güzel gibi. Çok da neşeli vakit geçirmişsiniz, epey imrendim doğrusu:3 İyi okumalaaar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ^^ Şimdiden iyi eğlenceler, çok teşekkür ederim. Senden de bir yazı bekliyorum :)

      Sil
  7. Yine olduğu gibi süpper bir gün geçirmişsiniz ^^ Her daim böyle güzel günlere ;) Tabii bi kere de bizimle :D Yazıya zaten bişey demiyom her zaman ki gibi süppeerrrr!! ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerim seni bir sürü yorummmmm ^_^ Sizi hep yanımızda hissettik, hatta Pudra bu konuda duygusal bir konuşma yaptı, onu da yemek istedim -_- İnşallah bir gün full kadro bir fuar geçiririz :)

      Sil
  8. Kitaplarını keyifle oku, hediyelerini hep güzel günlerde kullan demeyi unuttum üçüzümmmm :D <3

    YanıtlaSil
  9. Son olarak büyütece ben de bittim ^^ B. ablamınn ince düşüncesi mükemmel ^^ Böyle parça parça yorum oldu ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona ben de bittm ikizim bir dahiii *_* Parça parça cevap verdim :p

      Sil
  10. Bir yazı ancak bu kadar eğlenceli yazılır! Çok kıskandım, İzmir'deki fuarı 4 değil 444 gözle çekiyorum. :D Babamdan yıllık haftalığımı isteyip her gün fuara gitmeyi planlıyorum. O kadar çok okumadığım kitap var ki evde, fuara kadar almayıp yeni kitap evdekileri okuyayım dedim ama yine bitiremiyorum. :D Neyse, çok uzattım. Çok güzel bir yazı olmuş, eline sağlık. Ben de bloguma beklerim! Kitap ağırlıklı yazıyorum sözde ama kötü sebeplerden baya aksattım bu ara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugünkü yorumları görünce yemeyip içmeyip yazı yazıp, klavye başında örümcek bağlayasım geliyor :) İzmir fuarını ben de dört gözle bekliyorum *_* (Gözüm doysun -_- ) Okuduğumun iki katı kitap satın aldığım için kitaplarıma yer bulma konusunda büyük sıkıntı çekiyorum, seni anlıyorum ^^ Blog yazdığını bilmiyordum bu arada, blog adına bayıldım :) Umarım sıkıntılı dönemlerini atlatır gönlünce yazarsın... (:

      Sil
  11. Dolu dolu ve keyifli bir fuar deneyimi olmuş.
    Paylaşım içim teşekkürler.

    YanıtlaSil