4 Eylül 2013 Çarşamba

OKK 8. Blog Tur - Safir Mavi - Kerstin Gier


Kitap Adı: Safir Mavi
 Orijinal Adı: Saphirblau – Liebe Geht Durch Alle Zeiten #2
Yazar: Kerstin Gier
Seri Adı: Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer #2
Tür:  Fantastik
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 364
Basım Tarihi: Nisan 2013
Zaman sıçrayışı yapmak geni taşıyorsan 16-17 yaşlarında başlardı. Kontrol edemez, nere gideceğini seçemezdin. Bu da büyük bir tehlike demekti. Ama kronograf adında, aynı saat gibi 12 zaman yolcusunun simgesini taşıyan ve hangi döneme, ne kadar süreyle gideceğini ayarlayan, kanından bir damlayla çalışan, hayat kurtarıcı bir alet vardı. Ama 2 zaman yolcusu Lucy ve Paul onu çalmıştı. Ustalar ne yaptı etti, bozuk olan 2. kronografı tamir ettiler. Ve Gwendolyn ve Gideon eksik olan kanları toplamakla görevlendirildi. 

Gwendolyn kime güveneceğini bilemiyor. Ona bir iyi bir kötü olan Gideon'a mı? Büyükbabasının asla kötü bir niyetle bu işi yapmayacaklarını savunduğu hırsız Lucy ve Paul'e mi? Kendisini küçümseyen ve şüpheli gözle bakan muhafız birliğindekilere mi? 
İç içe çok fazla sır var ve kızımıza kimse bu sırları açmıyor. Gwendolyn kendi öğrenmeye çalıştıkça da işler hem heyecanlı, hem de komik bir hal alıyor :) 

 
Serinin en komik, en eğlenceli kitabı... 
Gwendolyn'in çekinmeden yardım aldığı kişiler google'da araştırmalar yapan çatlak arkadaşı Leslie, 18. yy hayaleti James ve peşinden ayrılmayan şirin ve hazırcevap gargoyle Xemerius... Olabilecek en eğlenceli grup :)
Özellikle bir iblis hayaleti olan gargoyle'nin hazırcevaplığına, her şeye laf yetiştiren komik hallerine bayılacaksınız. Çünkü biz bayıldık ve kendisini OKK'nün maskotu yapacağız neredeyse arada heyecanlanıp ağzından su fışkırtmasa :p 

Bu kadar eğlencenin yanı sıra Gwendolyn çok kaygan bir zeminde. Çünkü kendisinden şüphelenen ve zihnine konuşup , dokunmadan boğazını sıkabilen Muhafız Birliği Kurucusu Saint Germain Kontu'nun gözü üzerinde... 

PUANIM: ♥  

3. kitap saf macera  olacak gibi görünüyor, siz ne dersiniz?
Bizden ayrılmayın... :)







  

2 yorum:

  1. gargoyle diyorummmm başka da bişi demiyorum harika :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de istiyorum bir tane ya . her eve lazım :)

      Sil