1 Mayıs 2015 Cuma

MİM: Ben Bir Kitap Olsaydım...



Sanatın Saklı Sırları beni mimlemiş. ^_^ Konu çok eğlenceli. Bunca zaman hep biz okuduğumuz kitaplardan bahsettik, eleştirdik, beğendik, nefret ettik. Peki biz bir kitap olsaydık nasıl olurduk? 

Adım
Bir kitap olsaydım gizemli bir ismim olsun isterdim. Böyle içinde karanlık, sır, ay, dolunay gibi şeyler geçsin isterdim. :) 

Kapağım
Kapağım siyah olsun isterdim. Üzerinde simgesel ya da başka tür bir resim olabilir. Ama kapak yazıları kırmızı veya mavi olsun isterdim. Onlar olmazsa da mor.  Ciltli baskı olursa ölürdüm. *_*

Arka Kapak Yazım
Nasıl olduğundan önce nasıl olmadığından bahsedeyim. Hayat hikayesini anlatan upuzun arka kapak yazılarından, spoiler verenlerden, konuyla alakası olmayan arka kapak yazılarından olmasın isterdim. Konuyu kısaca anlatıp devamını merak ettiren, az öz bir yazı olsun, lütfen :) 


Önsözüm
Bazen o kadar gereksiz önsözler görüyorum ki (ama hepsini okuyorum -_- ) gerçekten anlatmak istediğim bir şey yoksa olmasa da olur. Ama ithaf kısmı olsun, böyle kıymetli birine ithaf edileyim ^_^

İçeriğim
Böyle esaslısından bir fantastik kitap olayım. *_* Özgün, etkileyici, yoğun ve gizemli olsun. Hatta epik fantastik bile olabilir. Hani böyle merakla okunan hem bir anda sonuna gelmek, hem de hiç bitmesin istediğimiz, bitince bağrımıza bastığımız kitaplar olur ya, öyle olsun. ^_^ Öyle kitapları çok severim çünkü. 

İşte böyle bir kitap olmak isterdim canlar. 
Peki, siz nasıl bir kitap olmak isterdiniz? 
Okuyan herkes mimi alıp yapabilir. 
Ben ayrıca Blog İkizim Kitap Tutkusu 'nu, One Better Day 'i, Büyülü Ayraç 'ı, V'lerim Fighting Blog ikizlerini mimliyorum. 
Sanatın Saklı Sırları'na tekrar teşekkürler. :*
Sevgiler. :*

Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

7 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş *-* , yaptığınız için çook teşekkür ederim ^-^ <3

    YanıtlaSil
  2. Ben kitap olsam önsözü direk atlardım herhalde :D Çok zordur yazması. Sonuçta kısa ve öz olması gerekiyor ve kitabın fragmanı gibi bir şey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılmadan edemeyeceğim :) Çok çok gerekli olmadıkça hiç sevmiyorum. :D

      Sil
  3. merhaba çk severek okudum bloğunuzu sık sık ziyarete geliyorum aslında bu arada takibe de aldım bende bloğuma beklerim::)

    YanıtlaSil
  4. Ouu epik fantastik demek üstelik siyah kapaklı. *.* Kitaplığımdaki en havalı kitap olacak sanırım. <3 Çok şeker olmuş hemen ben de yazayım. Bu arada tee sabahtan bakayım dedim ama araya bir sürü şey girdi şimdi vakit bulabildim. :0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplığında olmak *_* Merakla bekliyorum ^_^ :*

      Sil