3 Haziran 2012 Pazar

Supernatural Season 7

Biraz geç kalmış bir yazı da olsa bilindiği üzere Supernatural 7. sezonunu tamamlamış bulunuyor. 6. sezon çok dehşet bir şekilde bitmişti,biz de  "Abi ne olacak bu Livayıtınlar?" diye merak içindeydik. 7. sezonun bomba gibi başlamasını bekliyorduk, nitekim Cass ortalardan kayboldu, Bobby hakkın rahmetine kavuştu derken sanırım bir de yoğun istek üzerine 8. sezonun çekilmesine karar verilince uzun aralarla bayan biraz geçiştirme amaçlı alakasız bölümler yayınlandı. Tüm sezonlar boyunca en yüzeysel ve tatmin edicilikten uzak bölümler 7. sezonu geçiştirmek için konuldu. Muhtemelen Leviathan'ları 8. sezona saklamak içindi bütün bunlar, neyse Eric Kripke sırf 8. sezon için seni affediyorum :) 

Sonuç olarak 7. sezonun ortaları bayıcı olsa da sezon sonuna doğru eski Supernatural tadını yeniden almaya başladık. Bobby ruhen, Cass bedenen yanımızda oldu. Cass'in Sorry ve Twister oyunu oynayan, Dean ve Sam'e sandviç hazırlayan tavırlarına öl bit ya :) Ne tatlı bir şeysin sen Cass :)
8. sezonun çekileceğinin garantisini Alpha Vampir amcanın Dean'e "See you next season" deyişiyle verdiler, yaşasın :) Çok tatlı bir sahneydi o. 

Sonuç olarak sezon finali tüm teklemeleri affettirecek kadar güzel ve çarpıcıydı. Dean artık Araf'ta! Cennet ve Cehennemi tatmış olan Winchester'ların bir görmediği Purgatory kalmıştı, sonunda Dean oraya da gitti :) Öylece kalakaldı! Ve dizi yine kendine tutsak bıraktı gitti bizi :( 



Zaten sınav dönemi aklım fikrim tüm sezonları yeniden izlemekte... Sınavlarımdan sonra Supernatural'da görüşmek dileğiyle :)

4 yorum:

  1. 8.sezonu Eric Kripke yazmadı ki keşke imdb'e bir bakaydın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada bahsettiğim o değil aslında :) Ki 8. sezonu o yazdı gibi bir iddiada hiç bulunmamışım gördüğünüz gibi. Orada demek istediğim 7. sezonun beğenmediğim özellikleri olması ve 8. sezonun da çıkacak olmasının bu duyguyu affettirmesi ve tüm bölümleri Eric yazmasa da dizinin asıl yaratıcısı o olduğu için genel bir laf atıştı sadece

      Sil
  2. Suüernatural *_*

    Dean *_*

    Sam -_-

    Cass *_*

    Crowley **_**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dean :3

      Sam ^_^

      Cass ♥_♥

      Crowley **_**

      İkizim -_-

      Sil