21 Ağustos 2016 Pazar

Ağustos 2016 Kitap Yurdu Alışverişi


Temmuz ayı alışveriş yazımda şu sıralar sadece minimum düzeyde tuttuğum aylık Kitap Yurdu alışverişlerini yaptığımdan bahsetmiştim. Bu alışverişi de ilk olarak snapchat hesabımda (benherneysemo) video olarak paylaştım. Nihayet fırsat bulduğum ilk anda da bloga geçiyorum. 

Bakalım bu ay neler almışım.




Kaya Özkaracalar'ın Gotik isimli kitabı. Minik incecik bir kitap. 1 TL'ye aldım. Gotik kavramına ve onun sinemadaki, müzikteki, edebiyattaki vs yansımalarına yer verilmiş. En çok merak ettiğim bölüm Türkiye'de Gotik oldu. 


Temmuz ayı yazımda İthaki'nin eski epik fantastik serileri yeniden bastığından bahsetmiştim. Geçen ay Drizzt Efsanesi serisinin ilk kitabını almıştım. Bu ay da Ejderha Mızrağı serisinin ilk kitabı Güz Alacakaranlığı Ejderhaları kitabını aldım. ^^ 


Kara Büyücü üçlemesinin ilk kitabı Büyücü Loncası da eskiden basılmış kitaplardan. Bu kez Pegasus bastı. Ben de aldım ^_^ Kitap Tutkusu'nun da favori serilerinden biri. 


Ancak kitap maalesef hasarlı geldi. Çok üzüldüm :/ 



Bana göre bu alışverişin en sürpriz kitabı Taştan Kalp oldu. Öncelikle ismiyle ilgimi çekmişti, konusunu ise çok beğendim. Manastırda geçen rahipler vs üzerine olan hikayelere bayılırım. O yüzden hemen sepetime ekledim. Kapağına ise ayrı bir vuruldum. 

Merak edenler için konusunu da ekleyeyim: 

Geçmişi Karanlık Sırlarla Dolu Bir Kadın…

Geçmişinin gölgesinden kurtulmaya çalışan Laura Foster yeni bir hayat kurmak için Teksas, Glory'de şık bir pansiyon satın almıştır. Kasaba halkı onu zengin ve saygın bir dul olarak tanır ama Laura geçmişinin her an peşinde olduğunun farkındadır. 

Onun Aşkı İçin Her Şeyi Feda Edebilecek Bir Adam…
Rahip Brand McCormick genç kadına aşkını itiraf edince Laura ondan kaçar çünkü geçmişi ortaya çıkarsa Brand'in saygınlığına da leke sürüleceğini bilir. Gerçi Brand'in hayatı için tek tehdit Laura'nın geçmişi değildir. Kasabaya bir yabancının gelmesiyle tüm sırların ortaya çıkma riski doğar. Laura, kalp kırıklığıyla sonuçlanabilecek bir seçim yapmak zorundadır: Glory'yi terk edip Brand'in geleceğini mi kurtaracaktır yoksa gerçekleri ona anlatarak itibarını ve kalbini tehlikeye mi atacaktır?




Bu ay da Kitap Yurdu hediye olarak Ayraç dergisi yolladı. Teşekkür ederiz ifinim ^^ 
Okuyacağımdır. 


Son olarak alışverişimin toplu hali böyle.

Sevgiler :* 


Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

11 yorum:

  1. Hepsi birbirinden harika görünüyor. Keyifl okumalar...
    Bir kaç tanesi benimde ilgimi çekti. Hasarlı gelen kitabın için üzüldüm. Eminim iletişime geçersen hatalarını düzelteceklerdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^_^
      Aslında iletişime geçmeyi düşündüm ama çok kötü bir zamana denk geldi, ilgilenecek gram zamanım olmayan bir ana :(

      Sil
  2. Uu alisveris yazisini görur görmez avını bekleyen vampir gibi atladim. =D Kitaplarini snapchatten izledim, buradan okudum, instagramdan kutusuna baktim... :D Hepsi çok guzel duruyor, güle güle oku tatlı kıs. <3 Bu arada biter diye endilesenip Gotik kitabini ben de aldim cok yakinda mini bir alisveris yazisi da benden gelecek :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek o kuytuda bekleyen sendin 3:) Her yere atmışım, yaşasın kitap aldım diye :D Teşekkür ederim. :* Hehehe, Türkiş yazar yazmış, ben de merak ediyorum ve alışveriş yazını avını köşeye sıkıştırmış bir zombinin sabrıyla ve açgözlülüğüyle bekliyorum :D

      Sil
  3. Ahahahah vampirden korkmam ama avini köşeye sıkıştırmış zombi deyince korktum nedense :D O halde yazimi ona göre hazirlayacagim... :D

    YanıtlaSil
  4. keyifli okumalar olsun.ben genelde hepsiburdadan sipariş veriyorum.nette en uygun fiyat genelde orada oluyor.haber vereyim dedim.bir daha ki siparişinde deneyebilirsin.kitap yurdu genelde en pahallı site.ben daha ondan hiç alışveriş yapmadım.gerçi hepsiburda kitapları taksit taksit yolluyor ama yinede en uygun fiyata sahip.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim :) Hepsiburada'dan da alışveriş yaptım daha önce. Gerektikçe farklı siteleri tercih ediyorum. Kitap yurdu her ay alışveriş yapan üyelerine ekstra %5 indirim daha yapıyor. Ben de her ay minimum düzeyde tutarak alınacaklar listemden bazı kitapları eritiyorum. ^^

      Sil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Gotik'i merak ettim açıkcası. Yorumunu beklerim.
    Keyifli okumalar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minicik bir kitap, ilk fırsatta okuyacağım. Teşekkürler ^^

      Sil