1 Haziran 2016 Çarşamba

OKK 47. Blog Tur: İki Aşk Arasında - Terri Osburn / Nemesis Yayınları


Herkese merhaba!
OKK’nın 47. blog turunun konuğu Nemesis Yayınları’ndan çıkan Terri Osburn’ün yazmış olduğu İki Aşk Arasında romanı!


Kitabımızı Tanıyalım

Beth Chandler, tüm hayatını başkalarını memnun etmek için çalışarak geçirmiştir. Avukat olan Beth'in hukuk fakültesine gitme sebebi büyükannesini ve büyükbabasını memnun etmek istemesidir. Nişanlı bir kadın olmasının sebebi ise işkolik erkek arkadaşının evlenme teklifine evet demesidir; üstelik bu teklife sadece onu memnun etmek için evet demiştir.

Nişanlısı Lucas, onu ailesiyle tanıştırmak için Anchor Adası'na götürmek istediğinde de, denizden aşırı derecede korkmasına rağmen gitmeyi kabul eder. Çünkü Beth için en önemli şey budur; başkalarını memnun etmek… Deniz fobisine rağmen nişanlısının ailesiyle tanışmak için onları adaya götürecek feribota biner ama bu yolculuğun sebep olacağı şeylere hazırlıklı değildir. Planladığı bu yolculuk planlamadığı bir aşkı getirdiğinde, Beth için iki aşk arasında kalması ve seçim yapması kaçınılmaz olur. Peki ya bu iki aşktan biri gerçekten imkânsızsa, seçim yapma şansı var mıdır?

Tur Takvimimiz
01.06.2016
Duyuru – Takvim – Çekiliş
Instagram çekilişi için @okuyankizlarkulubu

Not: Her iki sosyal medya hesabından ayrı ayrı 1’er kitap hediye. Şansınızı arttırmak için her iki hesaptan da çekilişe katılmanız önerilir. :)

02.06.2016
Pudra Tozu – Bir Ada Hikayesinde Aşka Düşmenin 5 Klişe Yolu
Kitap Tutkusu – Anchor Island Seri Bilgisi
Fighting!! – Outer Banks Adalarını Ziyarete Hazır mısınız?

03.06.2015
Yorumlar


Katkılarından dolayı Nemesis Yayınları’na teşekkür ederiz.

1 yorum:

  1. Çok güzel duruyor tatlı kıs, yazın sıcağında iyi gider kesin :D

    YanıtlaSil