6 Nisan 2015 Pazartesi

Sürpriz Balayı - Christine Bell (Dare Me #1)



Kitap Adı: Sürpriz Balayı
Yazar: Christine Bell
Orijinal Adı: Down For The Count
Çeviri: Pınar Polat  
Yayınevi: Nemesis Kitap
Basım: Aralık 2014
 Sayfa Sayısı: 352
Seri: Dare Me #1

Seri Sıralaması:
#1 Sürpriz Balayı / Down For The Count (Lacey Garrity&Galen Thomas)
#2 Sevgilimi Buldum.com / Down And Dirty (Cat Thomas&Shane Decker)
#2,5 Down The Aisle ((Lacey Garrity&Galen Thomas)
#3 Down on Her Knees (Rafe Davenport&Courtney DeLollis)


'Sevgili Şeytan, 
Beni neden test ettiğini bilmiyorum ama bu durum hoşuma gitmiyor. Sevgiler falan demeyeceğim. 
Galen."


 Kiralık Eş kitabını sevip yazarı takibe almaya karar vermiştim. Bu kitap ilk çıktığında For Hire serisinin ikinci kitabı sanmıştım ancak kitap yazarın Dare Me serisinin ilk kitabı. 


O gün Lacey'nin düğün günüdür! Ancak Lacey müstakbel kocasını düğün günü en yakın arkadaşlarından biri Becca'yla basar. Tüm hayalleri yıkılan Lacey'nin bir de amiral lakaplı annesiyle ve onca meraklı davetliyle uğraşacak durumu yoktur. Diğer en yakın arkadaşı Cat durumu ele alır ve Lacey'e kalan tek şey oradan hızla uzaklaşmaktır. Ama üzerinde gelinlikle otoparka geldiğinde nasıl kaçacağını tabii ki bilememektedir. Cat'in abisi boksör Galen, Lacey'nin imdadına yetişir ve ikili motosikletle evet motosikletle kaçarlar. Lacey gelinliğini otoparkın ortasında çıkarmıştır. Lacey küçükken Galen'dan hoşlanmıştır ama ondan hiçbir karşılık görememiştir. Aramızda kalsın Galen'ın odasındaki manken posterine bıyık çizen yine Lacey'dir. Galen ise kız kardeşinin yakın arkadaşı Lacey'i hep ufaklık diye çağırmıştır. 
İkili o gece içerken çılgın bir iddiaya tutuşurken ertesi gün kendilerini Porto Rico'da balayı suitinde bulurlar. Eşiyle gelmeyi umduğu yere Lacey, bu kez yaralarını sarmak için Galen'la gelmiştir.
Bu sürpriz balayı birçok şeye gebedir. ^_^

Müstakbel kocası Marty'i yakın arkadaşıyla yakalayan Lacey: 
"Görünüşe göre düğün salonumuzun çarşaf odalarından birinde en eski arkadaşlarımdan biriyle s... yapıyordun. Tabii onun cinsel organına bir şey kaçtığı için sen onu kendi cinsel organınla çıkarmaya çalışacak kadar cesur davrandıysan o başka. Eğer öyleyse daha büyük bir araç kullanmanı tavsiye ederim."


Christine Bell'in kalemini Kiralık Eş'te sevmiştim. Kiralık Eş, beyaz dizilerin biraz daha gelişmiş versiyonu idi. Ancak bu kitap çok daha usta bir dille yazılmıştı ve beyaz dizilerle benzer hiçbir yanı yoktu. 
Çok ama çok keyifliydi. Galen'ın yanı sıra Lacey ve Cat'i de çok sevdim. 
Galen'ın Lacey'e hâlâ 'Ufaklık' diye hitap etmesi benim çok hoşuma gitti. 
Galen, Lacey'i o kendini kapattığı kabuktan çıkarmaya çalıştı. Çünkü Lacey hep iyi kız olagelmiş, hiçbir çılgınlık yapmamıştı. Hayatı belli bir düzene ve programa göre gidiyordu. Gerçi ara ara başlarına oldukça trajikomik şeyler de gelmedi değil :D 
Keyif alarak okuduğum, romantizm dozu da güzel ayarlanmış eğlenceli ve komik bir hikâyeydi. Özellikle ben çok yoğun bir zamanda okuduğum ve su gibi aktığı için bana çok çok daha iyi geldi. 
Yazarı takibe aynen devam! 
Kiralık Eş'in devam kitabı Kiralık Sevgili çıktı bile *_* 
Bu serinin ikinci kitabı Down and Dirty'de ise Galen'ın kız kardeşi Cat'in hikâyesini okuyacağız. 

Sevgiler. :*

 
Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

2 yorum:

  1. Beyaz diziye başlamak için ideal bir seri. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence değil o.O Çünkü serinin beyaz diziyle bir alakası yok. Yazarın diğer serisinde beyaz dizi havası vardı ama beyaz diziye başlamak için doğru seri olamaz çünkü o da beyaz dizi değil. Sadece beyaz dizi severlerin hoşlanabileceği bir tarz. Sanırım yanlış anladınız :)

      Sil