8 Aralık 2014 Pazartesi

Harika Yabancı - Christina Lauren (Beautiful Bastard #2)



Kitap Adı:  Harika Yabancı
Yazar: Christina Lauren
Orijinal Adı: Beautiful Bastard
Çeviri:  Sertaç Kahyaoğlu
Yayınevi: Pegasus Yayınları
 Sayfa Sayısı: 326
Basım: Ekim 2014
Seri: Beautiful Bastard #2

Serinin Diğer Kitapları: 
#1,5 Beautiful Bitch (Bennett Ryan&Chloe Mills) -Novella
#2,5 Beautiful Bombshell (Max&Henry&Will&Bennett) -Novella
#3 Harika Çapkın / Beautiful Dekkoer (Will Sumner&Hannah Bergstrom)
#3,5 Beautiful Beginning (Bennett Ryan&Chloe Mills) -Novella
#3,6 Beautiful Beloved -Novella -Novella
#4 Beautiful Secret



Max: Pekala, işte o. Bak... Bu yalnızca ikimizin arasında tamam mı?
Will: Tabii ki. Pisliğin teki olabilirim fakat güvenilir bir pisliğim. Ayrıca burada olsan daha iyi olmaz mıydı, nasıl desem, duygularımızdan bahsederken birbirimize oje sürerdik?


Harika Piç'i beğenmiştim, çok fazla beklemeden Harika Yabancı da çıktı. Ara kitapları çıkarmamaları hayal kırıklığı yarattı ancak umarım ki Pegasus Yayınları onları da çıkartır. Novella'lar oldukça eğlenceli görünüyor. Bu seriyi sevme nedenim; yormayan, keyifli yetişkin romansları olmaları. İlk kitaptaki gibi bu kitapta da cinsellik yoğun olarak kullanılmış. Ancak konusunu biraz daha fazla sevdim galiba. Yazar her kitapta aykırı bir özelliğe yer veriyor. İlk kitapta Bennett'le alakalı bir durum, bu kitapta Sara'yla alakalı bir durum. Aynı seri içinde yazarın kendini tekrar etmemesi hoş. 
Türü sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum. Yetişkin kitapları sevmeyenlere uymayacaktır.

Geçen birkaç hafta içinde bu sessiz,  billurlaşmış anlara şahit olmuştum. Öyle anlar ki; ne kadar büyümüş olduğumun ve hayat ile ilişkiler hakkında ne kadar az şey bildiğimin aynı anda farkına varmıştım.

Sara Dillon, ilk kitaptaki esas kızımız Chloe'nin yakın arkadaşlarından. Onun bekarlığa veda partisinde bir adamla tanışır. Bu yabancı bir harikadır. Sara problemli ilişkisinden yeni ayrılmış ve şehir+iş değiştirmişken aslında yeni bir ilişkiye hazır değildir. Ancak bu adam onu zorlamıştır. Bir kerelik olsun her zaman içinde bulunduğu o cici kız kalıbından çıkmak ister ve Harika Yabancı'sıyla bir kaçamak yapar. 
Ertesi gün yabancısını iş yerinde patronunun arkadaşı olarak gördüğünde ise korunaklı dünyasının bir daha asla aynı olmayacağının farkındadır. Karşı koyamayacağı, tüm ülke tarafından çapkınlığıyla, birçok kadını bir arada idare etmesiyle tanınan bu adamla bir anlaşma yapar. Sadece fiziki görünen bu anlaşma gerçekten öyle midir?


PUANIM: 
Kitabı birlikte okuduğumuz:

Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder