4 Aralık 2014 Perşembe

Bir Tur Böyle Geçti! -Monica McCarty - İhanet-



Bir proje turu daha sona erdi. Proje turlarını ayrı bir seviyoruz. Konu Monica McCarty 
olunca akan sular durur tabi, aylarca bekledik gün saydık. Bu süreçte neler yapabiliriz diye düşündük ve bir kıvılcım diğerini getirdi, ortaya böyle bir tur çıkıverdi.

Biz çok fazla sohbet eden, ve görüşen bir grubuz. Ve sohbetlerimizin, Kore Restorantı kaçamaklarımızın konularından biri de Monica oluverdi. Beyin fırtınası yaptık, verdiğimiz emeğin yanı sıra çok da eğlenip güldük. Bazı uçuk fikirleri duymanızı bile istemeyiz ^^  Yayınevinden an be an gelişmeleri aldık, onlar da kapağa kadar fikirlerimize değer verdiler, desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Tur sürecine dönersek; İskoç erkekleri mevzusu biraz laçkalaştığından tüm ciddiyetimizi takınıp olayı yerinde görelim dedik ve onların gündelik hayatlarına bir dalış yaptık. Dönem ne menem bir dönemmiş, Skye Adası nasıl bir yermiş araştırdık yazdık.



E madem sofra kuracağız ahşapsız, bakırsız olmaz dedik. Çiçekli masa örtüsü de olmayacağından eskilere, hasırlara dönüş yaptık. Ara ara nerde hasır çuval derken Fighting blogunun ikizlerinin abisi bizim için aradı taradı buluverdi. Her sabah uyandığımda okuduğum ikizler ve Pudra arasındaki komik çuval diyalogları da malesef son buluverdi.

Ekmeksiz olmaz derken Söke Un ve Lezzet Danışmanı Dilek Yetkiner'in de katkılarıyla karşılaşıverdik. Ben ekmek makinesinde yaptım ve ortaya kocamaaaan bir ekmek çıkıverdi. Akdeniz ekmeği nasıl bir şeydir yahu? Hayatımda bu kadar mis kokulu bir ekmek görmedim ben. Ve tadı da en az kokusu kadar mükemmeldi! En kısa zamanda Trabzon ekmeğini de deneyeceğim.



Öncesiyle sonrasıyla harika bir turdu. Ama tam ortasında biz yine boş durmadık, Blog ikizim kıymetlimiz Kitap Tutkusu'nu nişanlayıverdik :D  Pudra'yla birlikte katıldığımız ve Fighting ikizlerini de hep yanımızda hissettiğimiz çok ama çok neşeli, kurdele kesilirken bol duygulu bir nişan töreniydi. Geceyi Pudra'da geçirdim. İzmir'deki günlerimizdeki gibi kahvelerimizi alıp hem geceyi konuştuk, hem yeni projelerin temellerini attık 3:) Ertesi gün de Çengelköy'de kahvaltıyla başladı ve yağmurun da güzelliğiyle bol sohbetle devam etti.

Hem emek verdiğimiz, güzel olması için çalıştığımız, hem de çok keyif aldığımız bir tur süreci oldu.
Bakalım yeni günler neye gebe?

Sevgiler :*

Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder