19 Mart 2014 Çarşamba

Marie Force ile Röportaj ^^


Novella Yayınları bizi yepyeni bir yazarla tanıştırdı: Marie Force.
Aslında yazar 2,5 milyondan fazla satan 30'dan fazla romanıyla New York Times, USA Today, Wall Street Journal'ın çok satan yazarları arasında. Yurtdışında e-kitap olarak yayımlanan romanları 1 milyona yaklaşan satış başarısı göstermiş.
Sadece biz onla yeni tanıştık :)
Kendisini daha yakından tanımak amacıyla röportaj şart dedim ve ufak bir söyleşi yaptım.
---
 Öncelikle röportaj talebimizi kabul ettğiniz için teşekkür ederiz :) Bir Aşk Çarpıntısı sizin Türkçe’ye çevrilen ilk kitabınız. Sizi tanımak isteriz, bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?

Beni konuk ettiğiniz için çok teşekkürler! Kitabım Türkçe’ye çevrildiği ve sizin aracılığınızla Türk okurlarımla bir araya gelebildiğim için çok mutlu oldum.  30’dan fazla çağdaş romans ve gerilim romans kitabı yazmış, Amerikalı bir yazarım. 10 yıldır romans yazıyorum. Amerika’nın Doğu Sahillerinde (New York’un kuzeyi, Boston’ın güneyi) eşim, iki çocuğum ve iki köpeğimle yaşıyorum.  

---

Bir Aşk Çarpıntısı kitabınızın Yazar Notu kısmında Block Adası’nın The McCartys of Gansett Island serisinin ilham kaynağı olduğundan bahsediyorsunuz. Adayla nasıl tanıştığınızı ve sizin için anlamını öğrenebilir miyiz?

Block Adası gitmeyi en çok sevdiğim yerlerden biri. Oturduğum yere yani evime feribotla sadece 1 saatlik kısa bir mesafede. Çocukluğumdan beri ailemle oraya tatile giderdik, o şekilde tanıştım adayla, şimdi ise kendi ailemle gidiyorum. Ailecek çok iyi vakit geçiriyoruz. Çok huzur dolu bir yer. Ekte size ne kadar güzel bir yer olduğunu görebilmeniz için en sevdiğim fotoğraflarından birini gönderiyorum.  

-Yazarın kendi arşivinden bize böyle bir fotoğraf göndermesi çok hoş :) Ada gerçekten ilham verecek kadar güzel görünüyor. -

---
Bir Aşk Çarpıntısı kitabından bir karakter olsaydınız, kim olmak isterdiniz? Neden? 

Sanırım Maddie olmak isterdim çünkü Madie, Mac gibi harika bir adam tarafından seviliyor. (Emin ol Marie, biz de Maddie olmak isterdik :p ) Onların hikayesini yazarken gerçekten çok eğlendim ve serinin devamında da onları yazarak eğlenmeye devam edeceğim. Mac ve Maddie'nin hikayeleri serinin diğer kitaplarında da -11 numaralı kitaba kadar- devam edecek.

(Mac ve Maddie çiftini görmeye devam edeceğiz yani, harika bir haber bu! ^^ )

---

 Biliyorum, yazarlar için tüm kitapları bebekleri gibidir ama yine de merak ediyorum, bu serideki favori kitabınız hangisi?

Bir Aşk Çarpıntısı, hala benim serideki favori kitabım çünkü McCarthy ailesiyle olan bu inanılmaz serüvene onunla başladım. Dört yıldır onları yazdığım, onlarla geçirdiğim her dakikadan çok zevk aldım.

---

Kitabın ülkemiz kapağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yurt dışı kapakları içinde favoriniz hangisi?  
Türkiye kapağına bayıldım! Aslında tüm yurt dışı kapaklarını seviyorum ama siz okuyuculara Amerika kapağını da göstermek isterim, ekte gönderiyorum.



Bakalım siz hangisini beğeneceksiniz?

---

Son olarak Türk okuyucularınıza ve yayıncınız Novella Yayınları’na söylemek istediğiniz bir şey var mı?  

Öncelikle Türk yayıncıma okuyucuyla buluşturmak için McCarthy serimi seçtikleri için teşekkür ederim. Ve okuyucularıma; umarım siz de McCarthyleri benim kadar çok seversiniz ve bu sayede daha çok kitabıma ulaşabilirsiniz. Karakterlerimi ve kitaplarımı ülkenizde ağırladığınız için teşekkür ederim.


Asıl biz bu keyifli sohbet için teşekkür ederiz ^^
---
Yazara ulaşabileceğiniz adresler:
Yazarın internet sitesi  http://marieforce.com/  
Twitter adresi @marieforce  
Facebook Sayfası: www.facebook.com/MarieForceAuthor
Mail adresi: marie@marieforce.com 
 

5 yorum:

  1. Harika bir röportaj. Ne kadar cana yakın bir yazar, aynı kitabındaki karakterler gibi ^^

    Ellerine sağlık canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarınki yorumdan önce ön bilgi olacak ama kitabı çok sevdim, karakterler harikaydı. Onları yazan yazar da en az onlar kadar tatlıydı :) Çok teşekkürler ikizcanım :*

      Sil
  2. Wooow ne tatlı, harika bir yazar^^ Kitabı kadar kendini de çok sevdim :) Yazarın ve senin ellerinize sağlık canımm KALP

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim kendisini. :) Sağol canım benim ^^ <3

      Sil
  3. süperrrr kadına hayran kaldım ben yaaaa

    YanıtlaSil