11 Mayıs 2013 Cumartesi

Yeni Aldıklarım- Müthiş Kiler İndirimi!

Duydum ki Kiler'de yine muhteşem indirim varmış, hemen attım kendimi yollara... Tabi böyle cool olmadı. Anne Kiler' de indirim varmış, gidelim mi? Hem yürüyüş yapmış oluruz?" ki kiler bize yürüyerek 40dk, belki daha fazla. Neyse annem hayrettir bir şey demedi düştük yollara... Yarı yolda dedim tabi ben "kitap" indirimi olduğunu... Annem cümledeki kayıp kelimeyi - "kitap"- tabi ki tahmin etmiş. Yoksa bu kız ne diye bu sıcakta yollara düşsün ki değil mi? 

Annem beni resmen kitap reyonuna bıraktı ve sessizce uzaklaştı. Uhuuu bir dalış bir dalış... Kampanya şu: Tüm kitaplar etiket fiyatı üzerinden %50 indirimli. Ve bu indirim genel olarak Epsilonu kapsıyor. Martı'nın da indirimi vardı. Sherlock Holmes ve Debbie Macomber'lar %50 indirimdeydi.  Ama Epsilon hem etiket fiyatı 9.95'ti hem de bu fiyat üzerinden yarı fiyat indirimi içeriyordu. Yani 5TL bile olmuyor kitaplar; üstün matematik yeteneğimle hesaplarsam 4,975TL oluyor. 

Martının Julia London Gizemli Aşık bu fiyattaydı örneğin. Ama o kadar kötülemişlerdi ki kitabı önce sepete atıp sonra vazgeçtim malesef. Sonra Sırlar Aşka Engel mi?, Baharat Kokulu Hayatlar,  Hasat Avı gibi kitapları da mevcuttu. Epsilon'da ise Sabrina Jeffries'in Bir Çapkına Vuruldum ve Bozulan Yeminler vardı. Julie Garwood'un ise aşağıda paylaşacaklarım + Ödül kitabı vardı. Ödül bende olduğundan almadım. Susan Elizabeth Philips'in Balayı, Kathleen E. Woodiwis'in Rüzgarda Savrulan Küller'i de vardı. Ancak RSK de bıraktıklarımdan oldu nedense... Şimdi pişman oldum açıkçası. 
Daha bir çok kitap vardı ama aklıma gelenler şimdilik böyle. 



Benim aldıklarıma gelirsek
Sabrina Jeffries ve Julie Garwood koleksiyonuma yepisyeni üyeler kattığım için mutlu ve gururluyum. Laura Kinsale hiç okumadım, konusu güzeldi bu kitapla başlayayım dedim. Zaman Yolcusunun Karısı filmi de olan ve çok merak ettiğim bir kitaptı, kaçar mı? Drakula ise okuyalı çok uzun zaman geçen ve malesef bende olmayan bir kitaptı. Artık var :)Benim kitaplarım böyle... 
P.S: Şimdi sen söyle Kitap Tutkusu Julie Garwoodları hangi sırayla okuyayım. Seri midirler?-Biliyorum aslında ama Kitap Tutkusu'na sataşmadan yazılmış bir yazı yazı değildir :D -

Sevgiler... :)

20 yorum:

  1. iyi akşamlar!
    julie garwoodları gördüm dayanamadım yazmak istedim. Yazgı kitabını bir de ateş ve buz kitabını okudum ikisi de harika. Güller ve gelinler kitabını aldım ancak henüz okumadım. Çok güzel kitaplar almışsınız. İyi okumalar diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Julie Garwood okumayı çok istediğim ama anca kitaplarını toDekkoabildiğim bir yazar. Ödül kitabı vardı ve bu sefer aldıklarımla JG ailem büyüdü :) Umarım sizin gibi keyifle okurum, teşekkürler ;)

      Sil
  2. Ahahhah :D Tabiki de sırayla okumalısın diye yazıma başlıyorum! Ama dur bir dakika Güllere Sor var mıydı sende? Hatırlamadım bir an :D Çünkü JG'nin gelinler serisi şu şekilde:

    1. Güllere Sor
    2. Güller ve Gelinler
    3. Baharı Beklerken :D

    Ayrıcaaa Sabrina'nın kitapları da seri, bunu da biliyorsun değil mi? :D :D

    1. Bozulan Yeminler
    2. Yatağımdaki Serseri
    3. Sır Gibi Sakladım
    4. Vahşi Bir Lordun Kollarında :D

    P.S: Sevgili ikizim tüm kitapları bu sıralama ile okursan sevinirim! (Devamını dile getirmesem bile bu açık bir tehdittir! :D)

    Seri kitapları sıra ile okuma takıntımın ikizime geçmesi dileğiyle :D

    XOXO :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :DD Hoşgeldiniz efenim, gözüm yollarda kaldı :D
      İşte sormanı beklediğim soru, malesef 1. yok ne kadar baktıysam da yoktu kilerde. O nedenle seriye başlamıyorum, izci sözü :P
      Bilmem mi sabrina dediğim an bak serinin ilk kitabı önce bozulan yeminleri oku diyordun, yaklaşık 17 kere :D
      Devam kitaplarında seriye dikkat etsem de historicallarda dikkat etmezdim, artık bu hassasiyeti ediniyorum, valla bak :)
      Mesaj alınmıştır, yürekten sevgiler :D
      Benden de "Huuug!" :D

      Sil
    2. Hoşbuldum canım! :D

      Ahahha en kısa zamanda Güllere Sor'u alman dileğiyle :))

      17 kere mi demişim tüh ben daha fazla dedim sanıyordum :p

      Ohh ohh ikizler birbirine çekermiş seni de bu konuda takıntılı hale getireceğim :p

      Sonsuz sevgiler ve kocaman huuuuuug :D

      Sil
  3. yazını gördükten sonra soluğu kilerde aldım sayende bir sürü kitap topladım bende o yüzden teşekkürlerimi iletmek istedim. iyi ki yazıp duyurmuşsun.sabrina jeffries`ın o serisinin tamamını okudum ve okumaktan pişman olmicağını düşünüyorum. julie garwood en sevdiğim yazarlardandır ve historical olan kitaplarının tamamını okudum ve tek kelimeyle bayıldım ancak çağımız kitaplarına cesaret edip yaklaşamamştım kitapları görünce dayanamadım bende aldım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim efenim, bir kitap blogu olarak böyle günler için varım ::p Bende çoğu historical yazarının kitabı var -okul zamanı stok yapmışım- ama çoğunu okuyacak sıra bir türlü gelmedi o yüzden kitap tutkusuyla da konuşurken şu yazar var ama daha okuyamadım diyorum nasıl okumazsın harikadır diye fırça yiyorum sürekli :D Sabrinalarım birine gitmişti, dönmedi, Julie Garwood toDekkoamamıştım, bu indirim beni de çok mutlu etti, günümüz kitaplarını denemek için de indirim birebir :) Siz de keyifle okuyun, hangi kitapları aldınız merak ettim :)

      Sil
    2. Ahhahahah :D Ayy bu yazını okuyanda beni eli maşalı biri zanneder :D

      P.S.: Bundan sonraki telefon konuşmalarımızda fırçalayacağım seni ki yazdığın gerçek olsun! :D

      XOXO :D

      Sil
    3. Değil misin sanki eli maşalı? :( Sürekli psikolojik şiddet görüyorum senden :PP
      Hihi tüm tehdit edenler senin gibi tatlı olsa keşke ikizcanım :D
      P.S: Sen yine de fırçalama e mi :(

      KocaAaaman XO :)

      Sil
    4. Ahahhaha :D

      O zaman en kısa ve müsait zamanda bir psikolojik şiddet terapisine almam pardon telde konuşmamız lazım :p

      Canımm XOXO :D

      Sil
    5. Ahaha :D senden gelsin gelirse şiddet :p artık sırayla okuma alışkanlığı da ediniyorum, ileride tebrik etmek için ararsın :)
      Öptüm! :)

      Sil
    6. Süper bir haber bu! Çok sevindim :D Ahhahah

      MCX :)

      Sil
    7. bence fırça konusunda sonuna kadar haklı=) daha önce hiç Nora Roberts okumamıştım onun bi kaç kitabını aldım. Julie Garwood dan ne yazık sadece ateş ve buz la güller ve gelinleri buldum. Judith Ivory den teklif, Kathleen`den bende rüzgarda savrulan külleri aldım.Laura Kinsale dende gecenin prensi bide Celeste Bradley den gönlünü kimseye kaptırma. umarım aldıklarım güzel çıkar. birazda bilim kurgu falan bulsam hoş olucaktı ama bi sonraki kilere atık =)

      Sil
    8. Herkes hep ondan yana zaten :( Bence de haklı gerçi :p
      Burdaki kilerde Nora yoktu. Teklif bende var ki o da yoktu markette... Laura'nın öteki kitabını tercih ettim. Rüzgarda savrulan külleri son anda çıkardım sepetimden, pişman da oldum sonra geerçi :/ Gönlünü kimseye kaptırmayı ben çok ama çok istiyorum ama blog günü listemde olduğu için almadım :) Bilimkurgu vardı diye hatırlıyorum aslında ama marketten markete değişiyor. Neyse ki buna da şükür, keyifle okuyun :)

      Sil
  4. Yarın Kiler'e gidicem ve o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. :D Umarım istediğim güzel kitaplar çıkar karşıma. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben haberi sabah alıp akşam ışık hızıyla yol sapa falan dinlemedim gittim :D inşallah güzel kitaplar bulursun, yazıda bahsettiğim tüm kitaplar vardı. Aldıklarını yazmayı unutma e mi? :)

      Sil
  5. Herkes soluğu kilerde almış malesef benim öyle bir şansım yok sadece bakabiliyorum :) Umarım D&R'daki indirime yetişebilirim hiç olmazsa :) Bu arada cidden çok güzel kitaplar almışsın kıskanmadım değil :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke öyle bir imkanınız olsaydı, iyi oldu bu şindirim. Aslında epsilon indirimleri önce 7.90 la internet sitelerinde dolaştı , mesela ben de bu kitapların bir kaçını okuokuda sepete atmışım 7.90 dan bir bakın isterseniz. Hadi hayırlısı :)

      Sil
  6. ne zamana kadar devam ediyorr ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzerinden çok zaman geçti sanırım artık yoktur ama bilemiyorum... Ama kilerde sürekli indirim oluyor takip edebilirsiniz . Ayrıca şu an D&R da var kitap indirimi ona da bakabilirsiniz...

      Sil