4 Mart 2013 Pazartesi

Yeni Aldıklarım - Şu An Okuduklarım



Kendimden birazcık haberler vereyim. Öncelikle yine kitap aldım ki ben! :)


Nihayet Fatih Hoca'nın Yalnız Gözlerin İçin'i ÇIKTI!!! Kitapta Ephesus'un diğer kitaplarındaki o içe kıvrık kapak (kulaklı kapak diyorlarmış buna:) kullanılmamıştı... Buna üzüldüm. Kitabın kapağı orta şeker. Yazarın ve kitabın adının yazıldığı yazı tipi çok hoş... Artık çıktı ya kapağı olmamasına bile razıydım o derece :) 

Buradan Kitap Sihirbazı sitesine de çok teşekkür ediyorum. Kendileri tam da kitabın önsatışa çıkacağı gün beni aradılar, herhangi bir sorun olup olmadığıyla ilgili. Ki kitap daha kitapyurdu ve D&R da bile önsatışa çıkmamıştı. Ben de kitabın önsatışa çıkmasını beklediğimi söyleyince hemen yardımcı oldular, anında kitap önsatışa çıktı ve kitap hemen herkesten önce bana ulaştı sanırım:) Kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkürler... 

Sonracığıma  yeni furyaya Doğan Kitap da katıldı ve Sylvia Day'in meşhur Crossfire serisinin ilk kitabı "Bared To You", Sana Soyundum ismiyle yayınlandı. Çok methini duydum, bakalım nasılmış? :)

Cesaretin Var mı Aşka? ise daha ilk yayınlandığında mor kapağıyla beni benden almıştı. Konusu çok güzeldi. Almayı da düşünüyordum, sevgili ikizcanım Kitap Tutkusu okuyup bayılınca, hemencecik sipariş ediverdim. Kendisi okuma süresince yolladığı alıntılarla beni çıldırttı. Buradan kendisini esefle kınıyorum :p

Bu arada kitapları aldıktan sonra fark ettim ki kitap isimlerini resimdeki şekliyle yukarıdan aşağıya okuduğumuzda biraz müstehcen bir mesaj çıkıyor, fark edince bayağı gülmüştüm... :)

İşte bunlar benim yepisyeni son model kitaplarım. 



Şu an ne okuyorum diye sorarsanız "Yalnız Gözlerin İçin" derim! 
Tahir&Güney sizi çok uzun zamandır bekliyordum, gelin şöyle oturun karşıma da neler oldu anlatın bana canlarım...  Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerekten pastaneden kendime minicik bir pasta almıştım ama dayanamadım resimden önce kremasından bir parmak çaldım, kusura bakmayın :)

Görüşmek üzere, sevgiler... :)

6 yorum:

  1. hahaha :))

    Ama ben çok eğlenmiştim :p Cesaretin var mı? kitabından sonra böyle eğlendiğim bir kitap çıkmadı. Çıksın okurken sana yine yollayacağım alıntılar :)))

    Kurtuluş yok ikizim kalp kalp kalp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakın ama sakın! :) Seni blogdan esefle kınamaya devam ederim... Nasıl bir işkenceydi o öyle :D Benim de var artık kitabım hıh :p

      Seviyorum seni ikizim!! KALP :)

      Sil
    2. Ama nedeeeennnn? :D Çok zevkliydi :D kih kih kih...

      Bende seviyorum seni ikizim! KALP :)

      Sil
    3. Elbet ben de seni deli etcek bi kitap okurum, bekle beni ikizcan! :)

      Sil
  2. kitap isimlerindeki uyum tam komedi olmuş canım ahahaaha :) İlk duyduğumdan beri gülüyorum :) Sana Soyundum'u ben çok merak ediyorum ve okuduğunda yorumunu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi canım ya özellikle seçmiş gibi :D Ben de çok gülmüştüm, aklıma geldikçe gülüyorum...

      Okuduğum zaman yorumlarım! Kalp! :)

      Sil