4 Kasım 2012 Pazar

Almak İstediklerim - Can Yayınları Gotik Edebiyat Seti


Bu seti gördüğüm an vuruldum resmen... 

Bu set benim olmalı... Can yayınlarından çıkan Gotik Edebiyat setinin normal fiyatı 100 TL. Ancak şuan kitapyurdu.com'da indirimde 70TL.  





Kitaplar çok güzel. Baskerville'nin Köpeği elimde var, Carmilla'yı da bir arkadaşım okurken beni bulmuş bazı yönleriyle sanırım, çok istemişti okumamı. Üstünkörü okumuş, araştırmıştım da ama çok fazla hatırlayamıyorum. Yine de çok olumlu yorumlar yaptığımı hatırlıyorum. Alıp yeniden sindire sindire okumayı da çok istiyorum çünkü üzerinden çok zaman geçti... 


Kitap listesi ise şöyle : 

Sicilya'da Bir Aşk Hikayesi
Gece Tabloları
Undine
Hayaletgören
Sardinya Efsaneleri
Otranto Şatosu
Böcek
Dr. Jekyll ve Mr. Hyde ve Diğer Fantastik Öyküler
Carmilla
Baskerville'nin Köpeği

3 yorum:

  1. ben 4 kasımda kitap yurdundan 2 kitap siparişi verdim ve bugün hala gönderilmedi,temin edildiği halde.Mesajlarıma dönmüyorlar ve o iletişim tlf da beni bekletip sıra bana gelince kapanıyor.Yani hiçbir şekilde bilgi yok.Ben artık kitap yurduna güvenmiyorum.İnternetten kitap siparişi verecek arkadaşlar idefix yada D&R 'dan alsınlar.

    YanıtlaSil
  2. kitapyurdundan almayın 15 gündür benim siparişlerim gönderilmedi.Şikayet var sitesine yazığımda benim gibi çok sayıda mağdur olduğunu gördüm.Bu kadar güvenilir site nasıl böyle bişey yapar anlayamadım.Sanırım batmış olmalı, kimse karşısında muhattap yetkili bulamıyor çünkü!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kitapyurdundan sadece birkaç kere sipariş verdim. Bir sıkıntım olmadı ama uzun zaman önceydi. Söylediğiniz gibiyse çok üzücü... İdefixten set sipariş etmiştim ama paketi harap olmış, kitaplar biraz çizilmiş olarak geldi üzüldüm bir daha vermedim . D&R siparişim 1 ayda geldi o yüzden internet sitesini kullanmıyorum D&R'ın. Ben uzun zaman okuokudan verdim hiçbir sıkıntı yaşamadım, kitap sihirbazından veriyorum bir de. Ben de onları kullanıyorum. Bilgilendirmeniz için teşekkürler, umarım sorununuz çözülür ve böyle bir sıkıntı yaşanmaz bir daha

      Sil