25 Kasım 2015 Çarşamba

O Gemi Bir Gün Gelecek Demiştik!



Leyla ile Mecnun benim izlediğim nadir Türk dizilerinden biriydi. Ve hâlâ da tekrar tekrar açıp izlerim, özellikle abimle. Ki bu aralar ben yeniden sardığım için, birlikte izliyoruz. 

Dizinin Gezi Parkı dönemi, oyuncular eyleme destek verdiği için yayından kaldırıldığını biliyorsunuzdur. 

Dizinin İsmail Abisi, Kireçburnu sahilinde el sallar, biz de ona eşlik ederdik. O geminin bir gün geleceğine hep birlikte inanırdık.




Dün gece gördüğüm bir haberle şaşkına döndüm. İsmail abinin el salladığı Sarıyer, Kireçburnu sahilinde Panama bandıralı bir kuru yük gemisi karaya oturmuş. Kanım dondu sanki.

O günün (yani bugünün) bir diğer önemi ise karakteri canlandıran Serkan Keskin'in doğum günü oluşu. 

Böyle bir günde bunun gerçekleşmesi de kaderin hoş bir cilvesi olsa gerek... 
İnsanın yüzünde buruk bir tebessüm oluşuyor. 

Sosyan medyada da çok şirin birkaç caps gördüm, paylaşmadan edemeyeceğim. 






Bir gün gelecek demiştik.
O gemi geldi!
Ama sen yoksun.
Eyvallah!

Bu yazıyı "benherneysemo.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

7 yorum:

  1. Merhaba ben bu yazdıklarına katılıyorum sormak istediğim bişey var da yayınevlerinin e-bülten lerine abonelik nasıl gerceklestirebilir im aradım aradım bulamadım bir bilginiz varsa yardımcı olun lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayınevlerinin internet sitelerinden üye olabilirsiniz. Bu seçeneğin bulunmadığı yayınevlerine Sosyal medyadan mesaj gönderip nasıl üye olabileceğinizi sorabilirsiniz

      Sil
    2. Çok teşekkürler harikasın:):)

      Sil
    3. Bir şey daha sorabilir miyim bu dediğinizi yapıp araştırdım ama emin olamadığım bir yayın evi var adı GO!Kitap biliyorsunuzdur zaten bu yayınevine ulaşmayı denedim web sitesi de yok galiba sonuç hüsran ne önerirsiniz?

      Sil
    4. çok teşekkür ederim minnettarım:):):)

      Sil
  2. o gemi gelmiş:)) Bu diziyi unutmadık

    YanıtlaSil